meie teenused

RESTART NÄDALAVAHETUS​

Kas olete tundnud, et te elate rutiinis ja ei tea täpselt, mida tahate? Kas tunnete, et teie sisemised soovid on peidus?

Pakume eksklusiivseid “RESTART nädalavahetusi”, kus keskendutakse iseendale, nauditakse mitmekesiseid loodusmatku ning saadakse ekspertide tuge ja osaletakse jooga praktikal. Iga pakett sisaldab kaasaegset majutust, koka valmistatud toitlustust, ekspertide loenguid ja konsultatsioone, ning saunarituaale. See pakub võimalust laadida end positiivse energiaga ning leida tasakaal keha ja vaimu vahel.

Erakordne Sünnipäev

Unusta tavalised kodused peod ja restoranikülastused – meil on pakkuda mitmeid põnevaid sünnipäevalahendusi, mis lubavad sul murda igav rutiin ja tuua oma sünnipäevale värviküllane ja rõõmus meeleolu!

Meie professionaalne meeskond valib hoolikalt just sinu jaoks sobivaima lahenduse, alates luksuslikest pidudest kuni metsasmöllamiseni, ning muudavad su päeva täis elamusi ja meeldejäävaid hetki.

Tüdrukute või poismeeste õhtud

Sõprade õhtu – olgu siis tegemist tüdrukute või poiste seltskonnaga:

Unusta pidude korraldamise keerukus ja suhtlusvaev – meie korraldame sulle sobivaima ja meeldejäävama sündmuse, jättes sulle ainult nautimiseks aega! Pakume põhjalikult läbimõeldud sündmuse lahendusi, mis tagavad sulle ja su sõpradele unustamatu elamuse.

Sinu üritus, meie lahendus: algusest lõpuni professionaalne korraldus!

Kui sul on mõni üritus, mida soovid korraldada, aga ei tea, kust alustada, siis oleme siin, et sind aidata. Meie meeskond toob energiat ja värve igasse hetke ning teeb ürituse korraldamise lihtsaks ja nauditavaks.